Skip navigation

Publikationer

Her kan du downloade diverse rapporter, undersøgelser og foldere udgivet af ECC-Netværket.

 

Verdens Anti-Piratkopieringsdag

03. juni 2016

Verdens Anti-Piratkopieringsdag 8. juni 2016 sætter fokus på problemer forbundet med kopivarer.

REJSETIPS: Gode råd og hjælp til forbrugere i Europa

03. juni 2016

Hvis du rejser eller handler i EU, så kan du finde mange nyttige tips i denne håndbog om dine rettigheder som forbruger i EU.

Rapport om bilkøb på tværs af grænser i EU

15. maj 2016

Forbruger Europa kontorer i 29 lande har gennemført en omfattende undersøgelse af de forhold og forhindringer, som forbrugerne møder, når de køber en brugt bil på tværs af grænser.

Rapport om timeshare

17. december 2015

Forbruger Europa netværket har udgivet en rapport om timeshare og rejseklubber. Der findes EU-regler, som skal beskytte forbrugernes rettigheder, når de indgår aftaler om timeshare. Ikke desto mindre modtager Forbruger Europa netværket et stigende antal klager over netop denne type kontrakter.

Rapport om flypassagerers rettigheder

04. december 2015

Får forbrugerne den kompensation, de er berettiget til ifølge EU's regler? Og er det rimeligt, at nogle forbrugere betaler private virksomheder en del af deres kompensation for at få håndteret deres klage? Rapporten om flypassagerers rettigheder fra Forbruger Europa netværket sætter fokus på disse emner.

Materiale fra nordisk konference om forbrugerklager

23. november 2015

Hvordan kommer de nye EU-regler til at påvirke behandling af forbrugerklager? Hvad kan vi forvente af den nye ODR-platform? Disse emner blev debatteret af repræsentanter fra nordiske klagesystemer, forbruger- og erhvervsorganisationer samt erhvervsdrivende til en konference i Eigtveds Pakhus d. 18. november 2015.

10 års jubilæumsrapport

02. juni 2015

2015 markerer 10-års jubilæum for netværket af europæiske forbrugercentre, Forbruger Europa Netværket.

Rapport om udvidet garantidækning og reklamationsret

25. marts 2015

Nyttig viden om fordele og ulemper ved at købe udvidet garantidækning samt reklamationsret for 30 lande kortlægges i Forbruger Europa netværkets rapport: Commercial warranties - are they worth the money?

Tjeklister

20. marts 2015

Brug disse tjeklister som en hjælp, når du fx handler på nettet, har en reklamation eller tilmelder dig en dating hjemmeside.

E-handelsrapport 2014

28. november 2014

ECC Netværkets rapport om e-handel 2014

Publikationer