Skip navigation

Mandag, onsdag og fredag fra 13-15 kan du få gratis hjælp og gode råd af vores jurister på chat eller hotline (tlf. 4171 5200). Du skal acceptere cookies for at kunne bruge chatten. Se vores kontaktoplysninger her

JANUAR: Bæredygtighed

Artikel -

Hvordan kan vi rejse og shoppe mere bæredygtigt? Når det kommer til vores forbrug, er der mange ting, vi selv kan gøre for at hjælpe miljøet og minimere vores klimaaftryk. Vi har et par tips til dig!

"En af vores største udfordringer er de klimaforandringer, der er på vej. Derfor er vi i Forbruger Europa-netværket blevet enige om, at vi gerne vil give vores bud på, hvordan man som forbruger kan minimere ens klimaaftryk og hjælpe den grønne udvikling på vej," siger Lars Arent, leder af det danske Forbruger Europa-kontor. 

"Det vi kan er, at give de europæiske forbrugerne nogle gode tips til, hvordan de kan tage skridt i en grøn retning, når de shopper eller rejser rundt i Europa. De danske forbrugere ligger på en europæisk førsteplads i at overveje miljøet når de shopper. Vi vil gerne hjælpe dem til at gå fra overvejelse til handling med disse gode råd," siger han. 

Kampagnen for januar er udarbejdet af det italienske og det hollandske Forbruger Europa-kontor. 

Du kan se vores gode råd i infografikkerne herunder, eller følge Forbruger Europas Facebookside hvor vi løbende lægger kampagneindhold ud. 

travel more,waste less

consume less, choose well

Oprettet: 09. januar 2020

Kunne du bruge siden?


For at se denne funktion, skal du først acceptere cookies.