Airberlin flyver som planlagt

16. august 2017

Passagerer kan forvente, at flyrejser med Airberlin gennemføres som planlagt. Den tyske regering og Lufthansa vil forsøge at afværge en konkurs.

Airberlin er gået i betalingsstandsning. Selskabet fortsætter dog med at flyve.

Forbrugere, der har købt billet til en flyrejse med Airberlin, kan derfor forvente, at selskabet gennemfører planlagte flyvninger.

Den tyske regering har bevilliget selskabet et midlertidigt lån på 1,1 mia. kroner, og Lufthansa forhandler om at overtage dele af Airberlin. Lufthansa har oplyst, at man satser på at lave en aftale inden for de næste par uger. Dermed er der på nuværende er der udsigt til, at en konkurs kan forhindres.

Idet flyselskabet forsat opfylder deres aftaler med passagererne, så kan man som flypassager ikke få refunderet sin billet på grund af den usikkerhed, der måske er hos den enkelte.

 

Opdatering d. 29.08.2017

Airberlin har oplyst, at selskabet ikke håndterer økonomiske krav under betalingsstandsningen, hvilket også omfatter krav om kompensation fra flypassagerer.

Airberlin opfordrer dog passagerer, der mener at have krav på kompensation, at de anmelder deres krav på Airberlins hjemmeside via en klageformular. Dermed bliver kravet registreret, og passagerer kan forvente at blive kontaktet af betalingsstandsningens administrator.

Læs mere på Airberlins hjemmeside.

 

 

Sidst opdateret: 29. august 2017

Kunne du bruge siden?