Skip navigation

Alle hverdage fra 13-15 kan du få gratis hjælp og gode råd af vores jurister på chat eller hotline (tlf. 4171 5200).

Du skal acceptere cookies for at kunne bruge chatten. Se vores øvrige kontaktoplysninger her.

Køb af VM-billetter hos uofficielle sælgere

17. januar 2018 - Sidst opdateret: 17. januar 2018

Står du og mangler en billet til en vigtig VM-kamp, og er der totalt udsolgt? I Danmark er det ulovligt for billetbureauer at videresælge billetter til en højere pris. I andre lande er det tilladt at videresælge billetter til overpris. Bliv klogere på reglerne for billetter.

Nogle billetbureauer har gjort det til en forretning at indkøbe billetter til sportskampe, koncerter og andre kulturelle arrangementer hos de officielle billetbureauer for derefter at videresælge billetterne til en højere pris.

I Danmark er denne fremgangsmåde ulovlig. Her må billetter til kulturelle arrangementer højst videresælges til den vejledende salgspris + eventuelt formidlingsgebyr til det officielle billetbureau.

Har du købt dine billetter på en udenlandsk hjemmeside, kan der imidlertid gælde andre regler. Hvis billetsalg til overpris ikke er forbudt i sælgerens hjemland, vil du normalt være bundet af din bestilling, da der normalt ikke er fortrydelsesret ved køb af billetter til kulturelle arrangementer. Er du interesseret i at vide, om du betaler den officielle billetpris eller en overpris, kan du spørge sælgeren, inden du køber billetten eller tjekke hos det officielle billetbureau.

Risiko for falske billetter

Der kan være flere faldgruber, når du køber billetter gennem uofficielle sælgere, uanset om det er gennem en privat annonce, et billetbureau eller en gadesælger.

På det sorte marked kan du risikere at betale overpriser, men du kan også risikere at blive afvist ved stadion på grund af en forfalsket billet.

 

Kvinde kigger på tablet

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig og derved trække dit samtykke tilbage.
Se Forbruger Europas persondatapolitik.

 

PRESSEKONTAKT

Troels Leth

Telefon 4171 5316

leth@forbrugereuropa.dk

KUNNE DU BRUGE SIDEN?