Nyheder

Her kan du se alle nyheder fra Forbruger Europa. Du kan også bruge søgefeltet, hvis du leder efter noget specifikt.Vær forsigtig med tilbud fra firmaet High-end Watches

01. maj 2014

Forbruger Europas søsterkontor i Estland advarer forbrugerne mod at købe varer hos firmaet High-end Watches Eesti OÜ, der tilbyder meget dyre ure på forskellige hjemmesider.

Ny leder med stor erfaring i forbrugersager

09. april 2014

Lars Arent er udnævnt som chef for Forbruger Europas danske center. Han har stor erfaring med forbrugersager og med at skabe netværk på tværs af grænser.

Bedre forbrugerbeskyttelse for APP kunder

12. marts 2014

Kommissionen og medlemsstaterne konfronterer app-branchen med forbrugernes bekymringer.

Chargeback inden for EU/EØS

12. marts 2014

Chargeback er en mulighed for at få dine penge tilbage, når sælgeren ikke respekterer dine rettigheder, når du køber varer på nettet.

Rekordår for Forbruger Europa netværket

19. februar 2014

Mere end 80.000 forbrugere har henvendt sig til Forbruger Europa netværket i hele EU i 2013 for at få hjælp til deres klager.

Antallet af klager over e-handel er steget

05. marts 2013

Flere forbrugere klager over e-handel. Det viser den nye årsrapport 2012 fra Forbruger Europa Netværket.

Årsrapport 2012 fra Forbruger Europa netværket

19. februar 2013

Forbruger Europa Netværket har udsendt den årlige rapport ”The European Consumer Centres’ Network 2012 Annual Report” om netværkets arbejde.

Undgå bøder når du har bilen eller cyklen med på rejser i Europa

28. juli 2011

Har du planer om at rejse til nogle af de andre europæiske lande, bør du være opmærksom på de lokale færdselsregler og love. Det gælder, hvad enten du har besluttet dig for at køre i egen bil, i en lejet bil eller tager din cykel med på ferien.

Black Friday: Er tilbuddet for godt til at være sandt? Så pas på!

Du kan gøre en virkelig god handel på det, som år efter år indtager førstepladsen som den største salgsdag i Danmark, Black Friday. Men selvom nettet er fyldt med gode tilbud, bør man være forsigtig: Der kan følge et uønsket abonnement med, når du finder en usædvanligt billig vare online.

Undgå bøder på bilferien i udlandet

Mange danskere tager bilen sydpå i sommerferien eller lejer en bil på feriemålet. Det kan dog blive en dyr fornøjelse at køre i udlandet, hvis man ikke kender landenes miljøzoner, hastighedsgrænser og andre færdselsregler.

Bagageerstatning kræver hurtig reaktion

Sidste år rejste mere end 17 millioner flypassagerer fra de danske lufthavne, og her til sommer har der også været travlt ved bagagebåndene. Hvis bagagen ikke kommer med flyet hjem, skal der helst klages allerede i lufthavnen, og de uheldige passagerer har kun en uge til at kræve erstatning for ødelagt bagage og tre uger for forsinket bagage.

 

 

Nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbreve. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og opsige dit abonnement.

Du kan læse mere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens privatlivspolitik

PRESSEKONTAKT

Ditte Juul Reder

Telefon 4171 5075

djr@forbrugereuropa.dk

Ved at klikke på "Tilmeld" giver du samtykke til, at vi sender dig vores pressemeddelelser. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og opsige dit abonnement.

Du kan læse mere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens privatlivspolitik