Skip navigation

Nyheder

Her kan du se alle nyheder fra Forbruger Europa. Du kan også bruge søgefeltet, hvis du leder efter noget specifikt.Gå til Styrket indsats mod fælder på nettet

04. april 2017

Vildledning på nettet er et voksende problem – også på tværs af landegrænserne. Forbrugerombudsmanden og Forbruger Europa har taget initiativ til, at repræsentanter fra 26 lande mødes for at styrke samarbejdet om at stoppe de virksomheder, der bevidst vildleder forbrugere.

Gå til 60 år med EU: Forbruger Europa gør det nemt for forbrugerne

22. marts 2017

Forbruger Europa netværket gør det lettere for forbrugerne at få fuldt udbytte af fordelene ved det fælles marked.

Gå til 10 måder at undgå kopivarer på nettet

14. marts 2017

Nettet er fyldt med kopivarer, der kan være til fare for forbrugernes sundhed og sikkerhed, fordi varerne er af ringere kvalitet end originalvaren. En ny rapport fra Forbruger Europa netværket sætter fokus på, hvordan forbrugere kan undgå kopier, når de handler på nettet.

Gå til VINTERFERIE: 5 gode råd til kør-selv i Europa

21. februar 2017

Inden du tager bilen på ferie i Europa, så er der en række forhold, som du er forpligtet til at sætte dig ind i og overholde. De enkelte landes regler om fx vinterdæk, vejafgifter og miljøzoner, skal respekteres, ellers risikerer du at få en bøde.

Gå til Flere forbrugere får hjælp til at klage i udlandet

30. januar 2017

Antallet af danskere, der søgte råd og vejledning om deres forbrugerrettigheder hos Forbruger Europa, er fordoblet på et år. Flere fik også hjælp til at føre konkrete klagesager over grænserne.

Gå til Biludlejningsfirma får bøde på to millioner euro

19. januar 2017

Efter Forbruger Europa har modtaget adskillige klager over det sydeuropæiske biludlejningsselskab Goldcar, har de italienske konkurrencemyndigheder nu reageret og dømt Goldcar for urimelig handelspraksis. Også mange danskere har klaget over Goldcar.

Gå til EU-indsats sikrer bedre vilkår ved billeje

19. januar 2017

Forbrugere kan forvente mere gennemskuelige kontrakter og priser ved billeje i Europa, efter Europa-Kommissionen har haft særligt fokus på at håndhæve reglerne for biludlejning.

Gå til Kend dine rettigheder som handicappet flyrejsende

28. november 2016

Den 3. december er det International dag for personer med handicap. Derfor sætter Forbruger Europa netværket fokus på de EU-regler, der sikrer rettigheder for handicappede og bevægelseshæmmede flyrejsende.

Gå til Black Friday: 4 tips til udsalg på nettet

22. november 2016

Nogle har endnu ikke fået købt vinterjakken, mens andre måske vil kigge efter de første julegaver, når udsalgsdagene Black Friday og Cyber Monday løber af stablen. Få tips til et godt udsalg - også hvis du handler i andre EU-lande.

Gå til Dobbelt så mange klager over fælder på nettet

02. november 2016

Antallet forbrugere, der klager over fælder på nettet, er fordoblet på tre år hos Forbruger Europas kontorer i Norden. Det er især tilbud på prøvepakker og konkurrencer, der vildleder forbrugerne ind i uønskede abonnementer.

Gå til Forbrugere over 60 går glip af fordele ved nethandel i udlandet

22. september 2016

Selvom ni ud af ti internetbrugere over 60 år har prøvet at handle på nettet, så er mange tilbageholdende med at handle i netbutikker på tværs af grænser, viser ny undersøgelse. Dermed går de glip af et langt større udvalg af varer og ydelser – og muligvis billigere priser.

Gå til Rekord mange forbrugere klager over ferien

09. september 2016

Aldrig har så mange forbrugere søgt hjælp til at klage over deres sommerferie hos Forbruger Europa.

Gå til Video fra Folkemødet på Bornholm 2016

08. september 2016

Under Folkemødet på Bornholm 2016 interviewede vi forskellige kendte og ukendte danskere om deres holdninger til at handle på nettet over grænser i EU.

Gå til Air France strejke rammer danske flyafgange

26. juli 2016

Massiv strejke hos Air France vil få konsekvenser for flypassagerer, der skal flyve mellem København og Paris fra 27. juli til 2. august.

Gå til Low Cost Holidays er gået konkurs

19. juli 2016

Du kan have mulighed for at få dine forudbetalte penge tilbage gennem din rejseforsikring eller din bank, hvis du har købt en rejse hos Low Cost Holidays.  

Gå til Markant flere klager over billeje

13. juli 2016

Antallet af klager over biludlejere er steget markant de seneste år. Det viser nye tal fra Forbruger Europa, der vejleder og hjælper forbrugere ved problemer med billeje.

Gå til Forbruger Europa deltager på Folkemødet

14. juni 2016

Igen i år er Forbruger Europa på Folkemødet i Allinge. Omdrejningspunktet er forbrugerrettigheder i EU, når vi skal filme interviews, debattere og afholde en quiz med præmier.

Gå til Kampagne mod kopivarer

07. juni 2016

Forbruger Europa deltager i Anti-Piratkopieringsdag onsdag d. 8. juni. ”Undgå kopivarer – tag ægte ferieminder med hjem” er overskriften på tre events i København, der sætter fokus på de problemer, som kan være forbundet med kopivarer.

Gå til EU-lovpakke om nethandel giver forbrugerne bedre vilkår

25. maj 2016

Det skal være billigere og mere trygt for forbrugere at nethandle over grænser i EU.  Tre nye forslag fra Europa-Kommissionen vil forbedre rammerne for at handle på nettet.

Gå til Bliv ikke forført af billig elektronik på ferien!

18. maj 2016

Flere danske turister udsættes for dyre fiduser, når de køber elektronik på De Kanariske Øer. Svindlerne bruger billige kameraer og tablets som lokkemad. Disse tilbud kan dog ende med at koste danske turister titusindvis af kroner.

 

 

Nyheder

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig og derved trække dit samtykke tilbage.
Se Forbruger Europas persondatapolitik.

 

PRESSEKONTAKT

Ditte Juul Reder

Telefon 4171 5075

djr@forbrugereuropa.dk

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores pressemeddelelser. Du kan til enhver tid afmelde dig og derved trække dit samtykke tilbage.
Se Forbruger Europas persondatapolitik.