Skip navigation

Alle hverdage fra 13-15 kan du få gratis hjælp og gode råd af vores jurister på chat eller hotline (tlf. 4171 5200). Du skal acceptere cookies for at kunne bruge chatten. Se vores øvrige kontaktoplysninger her.

Kopivarer

Her kan du læse om reglerne for kopivarer i Danmark og i de andre EU-lande. Du kan også blive klogere på, hvordan du undgår kopivarer og hvad, du bør være særligt opmærksom på ved kopivarer.Gå til Regler for køb af kopivarer

18. september 2015

Hvornår er det ulovligt at købe kopivarer? Læs mere om reglerne for kopivarer, og hvad du bør være opmærksom på, hvis du overvejer at købe en kopivare til privat brug på en rejse eller på nettet.

Gå til Risiko ved køb af kopivarer

10. september 2015

Der er gode grunde til at undgå kopivarer. Kopivarer er ofte af dårlig kvalitet, og de kan være farlige for din sundhed og sikkerhed. Derudover sammenkobles handlen med kopivarer ofte med organiseret kriminalitet.

Gå til Sådan undgår du at købe kopivarer

10. september 2015

Det kan være svært at adskille kopivarer fra originalvarer. Hvis du er usikker på, om en vare er en kopi, så kan du søge oplysninger på originalproducentens hjemmeside. Dertil er pris og kvalitet altid gode indikatorer på, om en vare er ægte.


Kopivarer